Sobre nosaltres

Gal·la Argelaga

Sóc de les Terres del'Ebre i  estudio de 3r de Periodisme a la Universitat Pompeu Fabra. Sóc una fanàtica del pensament lateral i de la neurociència, i m'encanta tot allò relacionat amb la comunicació. He recreat molts cops la visió de mi mateixa com a periodista d'aquí uns anys, tot i que sovint m'han sorgit dubtes de si és la professió a la que realment aspiro. Però el que sé amb certesa és que vull dedicar-me a un periodisme que impliqui el llenguatge oral, i el tracte amb les persones.

Laura Blancafort

Nascuda entre el mar i la muntanya i sense vocació de periodista, he acabat estudiant i treballant d'això que en diem el quart poder i que garanteix la democràcia. Lluny de creure que el periodisme cada vegada està més fotut, m'aixeco cada dia amb un somriure i pensant que no tot està perdut. És cert que el món està canviant. Per què no ho fem nosaltres també cap a una professió més globalitzada, digne i veraç? Crear un blog per fomentar la transparència en les peces que creen els nostres companys de classe al llarg de l'assignatura de cetrencada és una bona manera de començar. 

Júlia Albacar

Graduada en dret a la UPF i actual estudiant de 3er de periodisme. Documentalista quan puc. Crec en el Watergate, en la investigació periodística i sobretot en el quart poder. També en la necessitat de revisar-nos i reinventar-nos a nosaltres mateixos, les i els periodistes, per no perdre el nord.